• english
  • romanian
  • deutsch

Dotari

În cadrul Secţiei cu predare în limba germană a fost amenajat în 1993, cu ajutorul DAAD şi al Universităţii Stuttgart, un laborator CIM (Computer Integrated Manufacturing). În următorii ani a fost înfiinţată Secţia cu predare în limba germană în cadrul Facultăţii de Construcţii de Maşini a Universităţii Tehnice Cluj-Napoca, pentru care s-a amenajat o încăpere modernă proprie, ce dispune de o dotare multimedia de ultimă oră.

Cu ocazia jubileului de 10 ani al Secţiei în limba germană, Universitatea Stuttgart şi compania TRUMPF GmbH au donat Secţiei în limba germană o instalaţie de prelucrare cu fascicul laser de ultima generaţie în valoare de 50.000 Euro. Aparatul de tip HL 54P, este utilizat în cadrul lucrărilor practice efectuate cu studenţii Secţiei în limbă germană.

Biblioteca Universităţii Tehnice Cluj-Napoca a înfiinţat cu ajutorul Universităţii Stuttgart, o secţie în limba germană, unde se găsesc lucrări de studiu standard şi literatură actuală de specialitate. Biblioteca stă la dispoziţia studenţilor si a cadrelor didactice de la ramura germană.