Servicii industriale

“Grad de incredere ridicat” – ARACIS 2018-2023
“Universitate de cercetare avansata si educatie” – Ordinul MECTS nr. 5262 din 5.09.2011

Departamentul de Ingineria în Fabricație oferă servicii industriale pentru terți în domenii precum proiectarea produselor, fabricația produselor atât prin metode clasice, cât și prin fabricația aditivă, precum și servicii de metrologie.

Proiectarea produselor

Oferim servicii complete de proiectare produselor, care includ dezvoltarea conceptelor și proiectarea detaliată a produselor. Echipa noastră de ingineri specializați și tehnicieni calificați utilizează cele mai recente tehnologii și instrumente de proiectare asistată de calculator pentru a crea modele 3D ale produselor și pentru a simula procesul de fabricație.

Pentru mai multe detalii luați legătura cu persoana responsabilă _____ la adresa de email _____

 

Fabricația produselor

În plus, oferim servicii complete de fabricație a produselor, utilizând atât metodele clasice, cât și cele mai noi tehnologii de fabricație aditivă. Avem echipamente de prelucrare și de imprimare 3D de ultimă generație, precum și personal specializat în utilizarea acestora.

Pentru mai multe detalii luați legătura cu persoana responsabilă _____ la adresa de email _____

Controlul calității

Pentru a garanta calitatea și precizia produselor noastre, oferim și servicii de metrologie. Echipa noastră de specialiști utilizează instrumente și tehnologii de măsurare de înaltă precizie pentru a asigura că produsele noastre sunt conforme cu specificațiile tehnice.

Pentru mai multe detalii luați legătura cu persoana responsabilă _____ la adresa de email _____

Dacă sunteți în căutarea unor servicii industriale de înaltă calitate în domeniul ingineriei fabricației, vă invităm să luați legătura cu noi. Echipa noastră de specialiști este pregătită să vă ajute cu soluții personalizate pentru a satisface cerințele dvs. specifice.