Studii doctorale
“Grad de incredere ridicat” – ARACIS 2018-2023
“Universitate de cercetare avansata si educatie” – Ordinul MECTS nr. 5262 din 5.09.2011

Programul nostru de studii doctorale este conceput pentru a oferi oportunități de cercetare și dezvoltare academică la cel mai înalt nivel. Scopul programului este de a pregăti studenții pentru o carieră de succes în industria de producție și în cercetarea științifică.

Candidații noștri la doctorat lucrează în strânsă colaborare cu profesorii noștri de top, care sunt experți în domeniul lor și care oferă suport continuu în timpul întregului proces de cercetare. Cercetările noastre se concentrează pe teme importante din domeniul ingineriei de fabricație, cum ar fi fabricarea aditivă, tehnologiile de prelucrare avansate și optimizarea proceselor de fabricație.

Studenții noștri de doctorat beneficiază de facilități de cercetare de ultimă generație, inclusiv laboratoare și echipamente specializate, și au acces la o gamă largă de resurse academice, inclusiv biblioteci și baze de date online.

Dacă sunteți interesat să vă înscrieți în programul nostru de studii doctorale, vă încurajăm să luați legătura cu noi. Suntem bucuroși să discutăm despre oportunitățile noastre de cercetare și să vă ajutăm să luați următorul pas important în cariera dvs. academică.

Acad. Prof. dr. ing. Dorel Banabic

Prof. dr. ing. Mircea Ancău

Prof. dr. ing. Nicolae Bâlc

Prof. dr. ing. Marian Borzan

Prof. dr. ing. Domnița Frățilă

Prof. dr. ing. Petru Berce

Prof. dr. ing. Marcel Popa

Prof. dr. ing. Ioan Vușcan